Univers de copil

A+ R A-


Horoscop dragoste 2015

 

Horoscop dragoste 2015Descopera horoscopul dragostei pe 2015 pentru toate zodiile. Citeste principalele previziuni astrologice pe plan sentimental pentru anul 2015. Informatii detaliate pentru fiecare zodie pentru 2015 in ceea ce priveste casa dragostei si a relatiilor.

 

Horoscop Berbec - Dragoste 2015

Pe plan sentimental in 2015 veti avea parte de momente remarcabile si care va vor influenta destinul. Veti dori sa cunoasteti cat mai multe despre partenerul de viata. Va fi un an de introspectie interioara cat si de analiza exterioara. Veti incerca intai sa vedeti ce va doriti voi cu adevarat si apoi sa aflati acelasi lucru de la partener. Va urma apoi faza de a incerca sa consolidati relatia. Prima influenta astrala va fi aceea a lui Saturn la inceputul anului. Aceasta faza va va determina sa va analizati, sa reanalizati relatia si sa trageti concluzia ca nu traiti suficient de intens povestea de dragoste. Pornind de aici veti cauta solutii de a reinvia flacara iubirii: cine romantice, weekend-uri in doi, cadouri etc. Totul pentu a ajunge la inima persoanei iubite. In partea a doua a anului putem spune ca, cumpatarea nu va fi punctul vostru forte. Veti fi intr-o efervescenta zilnica! Nostalgia care va insotit pe parcursul anului 2014 va fi inlocuita cu nebunia de a trai si simti. Veti avea forta si determinarea de a depasi obstacolele si de a oferi iubirii un loc principal in viata voastra. Nativii Berbec singuri au mari sanse de a intalni persoana pe care o cauta in special in partea a doua a anului 2015. Citeste mai departe Horoscop Berbec 2015.

 

Horoscop Taur - Dragoste 2015

Pe plan sentiment, in 2015, Taurii vor avea parte de momente propice pentru a-si aprofunda si consolida relatia. Veti dori si simti nevoia de a urca treapta cu treapta, de a impartasi sentimentele voastre si de a trece peste problemele inerente. In prima faza veti face o analiza a trecutului. Aceasta introspectie interioara va va fi foarte utila pentru a gasi solutii de imbunatatire a relatiei. Impulsurile lui Jupiter va vor face mult mai receptivi la nevoile partenerului. Veti fi mult mai deschisi in a va arata afectiunea si astfel si partenerul va fi mult mai iubaret cu voi. Veti avea momente in care va veti bucura din toata inima, momente in care veti plange, important este ca iubitul/iubita vor fi alaturi de voi, va fi umarul pe care va puteti baza si alaturi de care sa pasiti mai departe. A oferi si a primi vor merge mana in  mana. In partea a doua a anului influenta lui Saturn si Neptun va va face o idee mai aerieni. E ca si cum veti fi intr-o lume a voastra, mai roza decat realitatea. Acest optimism al vostru va crea armonie in viata de familie si astfel veti trece mult mai usor peste probleme. Si viata sociala va fi mult mai intensa, veti iesi mai mult si veti intalni oameni speciali, oameni pe care va veti putea baza in viitor. Pentru nativii Taur singuri o perioada favorabila pentru a intalni pe cineva va fi intre iunie 2015 – septembrie 2015. Citeste mai departe Horoscop Taur 2015.

 

Horoscop Gemeni - Dragoste 2015

Pe plan sentimental anul 2015 va fi un an al stabilitatii, al reaprinderii flacarii dragostei dar si al unei comunicari mature si eficiente in cuplu. Dupa o perioada mai agitata, lucrurile par sa se aseze si sa se instaleze o stare de bine si echilibru in familie. Acest sprijin din partea familiei si al partenerului de viata va va spori increderea in voi insiva. Veti fi mult mai optimisti si acest aspect se va reflecta pozitiv asupra tuturor. Veti petrece mai mult timp alaturi de acestia si va veti bucura de fiecare moment: pornind de la o banala cina in familie si terminand cu vacante in locuri speciale. Veti avea fi dispozitia romantica de a face suprize personei iubite in momente in care acestia nici nu se asteapta. Nativii Gemeni singuri vor emana si ei o senzualitate si un magnetism care cu greu poate fi trecut cu vederea. Asta va face va viata voastra sociala si amoroasa sa fie intr-un trend ascendent. Un moment foarte prielnic de a va gasi jumatatea este luna iunie 2015. Profitati de toate momentele frumoase! Citeste mai departe Horoscop Gemeni 2015.

 

Horoscop Rac - Dragoste 2015

Dupa o perioada mai agitata pe plan sentimental anul 2015 aduce mai mult entuziasm, mai multa pasiune. Familia va fi un pilon foarte important pentru voi. Veti face tot ceea ce va sta in putinta pentru a reaprinde flacara iubirii, pentru a petrece impreuna momente cat mai fumoase. Introspectia interioara de la inceputul anului va fi foarte bine venita. Veti stii astfel mult mai bine ceea ce va doriti de la persoana iubita si veti cauta solutii pentru ca relatia sa evolueze in bine. Daca sunteti casatoriti de mai scurta vreme este momentul sa va decideti sa aveti un copil sau chiar sa aduceti un copil pe lume in 2015. Partenerii care sunt intr-o relatie de mai multa vreme vor lua decizia de a oficializa aceasta relatie. Veti fi mult mai decisi in ceea ce priveste drumul vostru in viata si persoana pe care o doriti alaturi. Partea a doua a anului se anunta una foarte animata din punct de vedere social. Veti iesi mai mult decat de obicei si foarte bine faceti. Era momentul sa trai si voi viata mult mai intens! Astfel, si nativii Raci singuri vor avea sanse mai mari sa intalneasca pe cineva. Jupiter va guverna asupra iubirii voastre. Profitati de ea! Citeste mai departe Horoscop Rac 2015.

 

Horoscop Leu - Dragoste 2015

Anul 2015 va fi un an in care veti aborda foarte deschis relatia cu partenerul de viata. Dialogul va fi punctul vostru forte. Nu va veti lasa pana cand nu veti clarifica toate problemele. Relatia poate fi asemanata cu un joc cu toate cartile pe masa. Pornind de la neintelegerile din trecut, pe care le veti aduce pe tapet, veti incerca sa gasiti solutii de reconciliere si veti dori sa creati un fel de T0, un moment in care sa luati totul de la 0. In felul acesta veti reusi sa aveti o viata familiala in 2015 bazata pe stabilitate. Nu vor lipsi totusi manifestarile entuziaste de iubire. Cine romantince, iesiri in doi, cadouri si alte manifestari ale afectiunii vor da relatiei un aer boem. Sub masca voastra de om responsabil se ascunde un om sensibil, care isi doreste o relatie de vis. Marele vostru noroc este acela ca partenerul va fi foarte empatic cu voi si va achiesa la toate initiativele voastre. Partenerul va deveni stalpul de care va puteti spirijini si pe care va puteti baza in cele mai grele momente. Partea a doua a anului va fi una foarte activa in ceea ce priveste viata sociala. Veti iesi mai mult, veti intalni noi amici, veti profita de momentele libere. Aceasta perioada este foarte favorabila si pentru nativii Lei singuri. Iesind mai mult cresc sansele de a intalni pe cineva si de a porni intr-o noua relatie. Citeste mai departe Horoscop Leu 2015.

 

Horoscop Fecioara - Dragoste 2015

Pe plan sentimental in 2015 veti simti nevoia unei schimbari. Nu a schimbarii partenerului ci a schimbarii modului in care se deruleaza relatia. Veti incerca sa reconsalidati fundatia pe care aceasta se bazeaza si sa reaprindeti flacara. Pornind de la aceasta reevaluare prima partea a anului va fi una plina de pasiune, iubire si romantism. In plan astral viata amoroasa va sta sub auspiciile planetelor Jupiter, Marte si Uranus. Veti fi mult mai fermecatori, mult mai iubitori. O perioada plina de aerul boem al dragostei. In partea a doua a anului va veti retrage putin cate putin in carapacea voastra. Veti fi o idee mai calmi si mai echilibrati. Veti trece intr-o etapa a relatiei, o etapa bazata mai mult pe maturitate, pe aspecte practice legate de viata de familie si casa. Sfatul nostru ar fi acela de a lupta sa va invingeti aceasta stare mai apatica, pentru ca alunecand incet incet este posibil sa deveniti mult prea introvertiti. Vorbiti cu partenerul si explicati-i ca aceasta stare nu tine de el si este ceva care vine din interiorul vostru. Cereti-i ajutorul si faceti-l sa inteleaga ca in aceasta perioada trebuie sa fie el mult mai activ, sa va arate mai multa dragoste si intelegere. Citeste mai departe Horoscop Fecioara 2015.

 

Horoscop Balanta - Dragoste 2015

Pe plan sentimental in 2015 veti ajunge mai aproape de idealul vostru in ceea ce priveste iubirea, modul in care ea este manifestata si impartasita. Facand o analiza a trecutului veti incerca sa trageti linie si sa aveti un nou start. Veti miza pe comunicare. Veti fi mult mai deschisi cu partenerul, veti spune mai transant ceea ce va deranjeaza si ceea ce ati vrea sa se schimbe pentru a va imbunatati relatia. Puteti miza si pe sarmul vostru. Prezenta Soarelui va face mai atragatori, mai siguri pe forta voastra de seducere. In plus, si voi veti fi mai receptivi la dorintele partenerului. Impreuna veti forma o pereche invidiata si admirata. Nu vor lipsi momentele romantice in doi, planurile legate de familie. Daca nu sunteti casatoriti acum ar fi un moment prielnic pentru a face pasul cel mare. Sau puteti decide sa deveniti parinti. Cu siguranta in anul 2015 vor avea loc pe plan amoros evenimente cu totul deosebite si cu impact pe termen lung asupra vietii voastre. Spre finalul anului veti deveni o idee mai posesivi ca urmare a influentei planetei Venus. Incercati sa va controlati aceste implusuri si sa le canalizati incercand sa faceti surprize placute persoanei iubite. Pentru Balantele singure anul 2015 pare fi unul care le poate marca destinul. Este posibil sa sa indragostiti iremediabil de cineva sau sa reapara cineva din trecut in viata voastra. Citeste mai departe Horoscop Balanta 2015.

 

Horoscop Scorpion - Dragoste 2015

Veti trai cu intensitate iubirea in 2015. Dupa o perioada de trei ani in care lucrurile au fost mai linistite, anul 2015 se anunta a fi un an al trairilor puternice. Sunteti mult mai indrazneti si mult mai siguri pe puterea voastra de seductie. Cei care sunt intr-o relatie vor aborda problemele direct, fara ocolisuri, vor spune ceea ce ii deranjeaza, cum si-ar dori ei sa decurga relatia. Punand accent pe comunicare vor reusi sa gaseasca calea de mijloc si relatia sa devina mai profunda. Veti gasi noi modalitati de a va surprinde partenerul, de a-i arata cat de mult inseamna pentru voi. Va fi un fel de introspectie in interior si actiune in exterior. Nu va fie frica sa-i vorbiti de visele voastre, de idealuri, de sperante. Veti descoperi cu surprindere un partener intelegator si gata sa paseasca alaturi de voi. In momentele de cumpana, pentru ca in viata oricarui cuplu sunt astfel de momente, nu actionati si nu luati decizii radicale. Este bine sa nu va lasati purtati de impulsuri de moment. Pentru nativii Scorpion siguri o perioada favorabila de a intalni pe cineva este vara anului 2015. Influenta planetei Venus va va fi de mare ajutor. Citeste mai departe Horoscop Scorpion 2015.

 

Horoscop Sagetator - Dragoste 2015

Pe plan sentimental in 2015 veti trece prin momente deosebit de frumoase. Alaturi de persoana iubita veti incerca sa redescoperiti ce inseamna cu adevarat iubirea. In stilul vostru inconfundabil veti reusi sa va vrajiti partenerul. Influenta lui Saturn va va face de foarte multe ori sa simti nevoia de a face cate o suprinza placuta: o floare, o scrisoare, un mesaj, o cina romantica, un cadou etc vor face parte din arsenalul vostru de seducere. Veti constientiza mult mai pregnant importanta pe care sotia/sotul, iubita/iubitul o au in viata voastra. Atentiile pe care i le veti oferi vor fi recompensate. Partenerul va aprecia aceste gesturi si relatia va urca treapta cu treapta. Dati dovada de toleranta, intelegere si cu siguranta lucrurile vor evolua din ce in ce in mai bine. Incercati sa va faceti timp pentru familie si in momentele in care veti fi mult mai prinsi si mai stresati la locul de munca. Nu trebuie sa neglijati acest pilon atat de important in viata voastra. Cu putine eforturi veti reusi sa creati un echilibru intre viata sentimentala si cea profesionala. Pentru nativii Sagetatori singuri anul 2015 aduce surprize foarte placute. Dupa o perioada de timp in care ati fost mai introvertiti si fara prea mult noroc in dragoste astrele va surad. Venus va aduce in calea voastra persoana pe care o cautati de atat vreme. Nu ramane decat sa va deschideti inima si sa mai dati o sansa iubirii. Citeste mai departe Horoscop Sagetator 2015.

 

Horoscop Capricorn - Dragoste 2015

Pe plan sentimental in 2015 se anunta un cer senin. Posibilii nori vor fi trecatori si de mari furtuni nu prea veti avea parte. Planetele Uranus si Saturn vor influenta in mod mai semnificativ casa dragostei. Familia si partenerul de viata vor fi in centrul perocuparilor voastre. Veti acorda mai multa atentiei relatiei si modalitatilor prin care puteti sa o imbunatatiti. Chiar daca de obicei sunteti mai rezervati sfatul nostru ar fi acela sa incepeti sa aratati in mod mai direct ceea ce simtiti fata de persoana iubita. In acest fel si aceasta se va simti mai bine si mai motivata sa lupte pentru dragostea voastra. Fiti mai indraznet si veti avea doar de castigat. Incercati sa treceti cu diplomatie si comunicare peste inerentele probleme din cuplu si astfel relatia voastra va iesi mult mai intarita. Pentru nativii Capricorn singuri se anunta vremuri interesante. Veti iesi mai des in oras impreuna cu prietenii, veti incerca sa va schimbati radical obiceiurile si sa fiti mai deschisi decat de obicei. In acest fel fara prea mare efort veti reusi sa atrageti simpatia celor din jur. In aceste conjuncturi este posibil sa apara fata sau baiatul la care visati. In special in lunile de vara conjunctura astrala este foarte favorabila si puteti trai o frumoasa si foarte pasionala poveste de dragoste. Citeste mai departe Horoscop Capricorn 2015.

 

Horoscop Varsator - Dragoste 2015

Relatia cu partenerul va fi o parte esentiala a vietii voastre in 2015. Va veti implica mai mult decat de obicei si veti dori sa modelati relatia in sensul asteptarilor voastre. In cuplurile cu probleme acum va fi o perioada prielnica pentru a comunica si pentru a trece peste neintelegeri. Influenta Soarelui va ajuta foarte mult, va ajuta sa va exteriorizati mai usor, sa aveti argumentele potrivite pentru a va convinge iubitul/iubita si nu in ultimul rand sa lasati frau liber pasiunii. In felul acesta veti reusi sa va consolidati relatia si sa o faceti mult mai autentica. Impulsurile lui Jupiter vro dinamiza viata voastra sociala. Veti iesi mult mai des, veti socializa si va veti face multi prieteni. O perioada prielnica in dragoste ca fi momentul tranzitului planetei Venus pe casa dragostei cand partenerii casatori vor avea parte de o perioada plina de iubire, nativii care au o relatie este foarte posibil sa se decida sa isi oficializeze relatia sau cei singuri sa gaseasca pe cineva. Ultimul trimestru al anului vine cu o perioada linistita in familie, multumiti de stadiul in care ati ajuns si privind optimisti inspre viitor. Citeste mai departe Horoscop Varsator 2015.

 

Horoscop Pesti - Dragoste 2015

Anul 2015 va fi pentru Pesti un an destul de bine aspectat. Va veti implica mult mai mult in tot ceea ce tine de familie, veti incerca sa va gasiti timp pentru a fi in mijlocul ei. Va fi un schimb reciproc. Din partea partenerul si a familiei veti avea parte de sustinere si intelegere in momentele mai dificile prin care veti trece. Incercati sa nu veniti acasa incarcati cu stresul de la serviciu. Influenta Soarelui va va face mult mai atractivi, mai senzuali, mai dornici de a trai o poveste autentica de iubire. In special in prima partea a anului veti face multe surprize persoanei iubite, va veti exterioriza si veti trai mult mai intens. In a doua parte a anului partenerul va trebui sa fie acela care sa aduca echilibru in viata voastra. Trebuie sa il faceti sa inteleaga ca traversati o perioada mai dificila si ca aveti nevoie de ajutor din partea lui. Finalul anului va sta pe plan sentimental sub influenta lui Jupiter ceea ce se traduce printr-o stabilizare a relatiilor, prin manifestari profunde de dragoste. Pentru nativii Pesti singuri o perioada foarte frumoasa va fi prima parte a anului. Daca sunteti foarte norocosi veti intalni si persoana care sa va faca inima sa va bata mai tare si sa va pierdeti in privirea lui/ei. Citeste mai departe Horoscop Pesti 2015.


Articole asemanatoare relatate:
Articole asemanatoare mai noi:
Articole asemanatoare mai vechi:

Mesaje si sms de iubire

Mesaje si sms de iubire

Mesaje si sms de iubire Doriti sa transmiteti un gand de iubire? Mai jos gasiti mesaje si sms-uri de iubire care sa va inspire. A iubi inseamna a suferi, dar cum tot mai...

Traditii credinte obiceiuri si…

Traditii credinte obiceiuri si superstitii de Adormirea Maicii Domnului sau Santamaria Mare

Traditii, credinte, obiceiuri si superstitii de Adormirea Maicii Domnului sau Santamaria Mare   Sarbatoarea Fecioarei Maria - Adormirea Maicii Domnului are loc intotdeauna pe 15 august, fiind cunoscuta si sub denumirea de...

Dragobete 24 februarie 2014

Dragobete 24 februarie 2014

Dragobete 24 februarie 2014 Ziua de Dragobete, 24 februarie 2014 se apropie cu pasi repezi. Toti cei indragostiti au un motiv in plus pentru a pune in prim plan iubirea. In...

Mesaje sms urari si felicitari…

Mesaje sms urari si felicitari de 1 Iunie Ziua Copilului

Mesaje, sms, urari si felicitari de 1 Iunie - Ziua Copilului   1 Iunie este cel mai bun prilej de a sarbatori copilaria si copiii, de a le oferi iubirea si aprecierea...

Poezia Zece catei de Tudor Arg…

Poezia Zece catei de Tudor Arghezi

Poezia Zece catei de Tudor Arghezi   Va oferim spre lectura poezia «Zece catei» scrisa de celebrul poet Tudor Arghezi. Versurile sunt nostime si te ajuta chiar la numaratoarea matematica 1-10/10-1.