Univers de copil

A+ R A-


Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2014 

Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2014Afla horoscopul dragostei pentru luna iunie 2014 pentru toate zodiile. Afla ce va prezic astrele pe plan sentimental.

 

Horoscop Berbec iunie 2014 - Dragoste

Luna iunie 2014 in ceea ce priveste dragostea si cuplul nativilor din Berbec sta in principal sub influenta lui Marte si Venus. Marte va determina sa incercati sa puneti ordine in lucruri, sa va clarificati problemele in relatiile sentimentale si sa dati o noua directie relatiei. Este vorba despre o influenta pozitiva si cu efecte benefice pe termen lung. Prima decada a lui iunie 2014, marcata de prezenta lui Venus, stapana casei dragostei pentru Berbeci, va fi una sub semnul senzualitatii, al actiunilor romantice. Veti oferi iubire si veti primi inapoi ceea ce oferiti. Veti pune accent si pe securitatea personala si confort. Sfarsitul lunii va gaseste intr-o stare psihica buna, veseli si relaxati. Si pentru Berbecii singuri se anunta vesti bune. In primele 2 saptamani ale lunii iunie este posibil ca in viata lor sa apare o persoana de care sa ajunga sa se indragosteasca nebuneste.

 

Horoscop Taur iunie 2014 - Dragoste

Pana pe data de 23 iunie 2014 casa dragostei si a cuplului pentru Tauri se afla sub influenta lui Venus. Planeta armoniei, senzualitatii si romantismului va influenta in mod favorabil relatiile de cuplu ale Taurilor. Veti avea o aura aparte, veti atrage privirile admirative ale celor din jur iar in relatie se va reaprinde flacara pasiunii. Este un moment prielnic pentru a va reconcilia cu partenerul daca va aflati intr-un mic conflict cu acesta, sa comunicati mai eficient si sa va intariti relatia. Pentru nativii Tauri are sunt singuri sunt mari sanse sa apara cineva in viata lor. Avand in vedere aspectele astrale este posibil sa intalniti pe cineva la locul de munca sau conexat cu locul vostru de munca. Important este sa aveti incredere in voi, in puterea voastra de seductie si sa va lasi in voia sentimentelor.

 

Horoscop Gemeni iunie 2014 - Dragoste

Pentru luna iunie 2014 din pacate nu se anunta vremuri pe bune pe plan sentimental pentru nativii Gemeni. Influenta lui Jupiter aflat in relatii tensionate cu Uranus, Marte si Pluto va avea un impact negativ asupra vietii de cuplu. Veti fi mai tensionati, va veti simti presati si agasati. In prima parte a lunii si prezenta lui Venus va aduce o dorinta de a fi singuri, va veti simti dezamagiti si oarecum debusolati. Un alt moment greu pentru Gemeni va fi Luna Plina din 12-13 iunie 2014. Aveti mare grija cum actionati, nu aruncati cu vorbe urate in partener pentru ca veti regreta ulterior. Sfatul nostru al fi acela sa actionati cu mult tact si chiar in conditiile in care astrele va sunt nefavorabile sa gasiti in voi puterea de a fi echilibrati. Soarele apare si pe strada voastra in ceea ce priveste dragostea dupa 23 iunie 2014. Va fi deci o furtuna urmata de vreme buna.

 

Horoscop Rac iunie 2014 - Dragoste

Se anunta o luna plina de farmec pentru iunie 2014, gratie prezentei lui Venus in casa Racului. Se pare ca participati bucurosi la evenimente, petreceri, activitati culturale, congrese, intruniri si spectacole, iar acest fapt va aduce plus valoare, cunoasteti oameni noi si socializati mult. Posibil sa se iveasca noi relatii sau cea existenta sa prinda contur. De asemenea, va veti face multi prieteni. Pe la mijlocul lunii ar fi bine sa fiti precauti si sa abordati lucrurile cu tact si diplomatie, deoarece pot sa apara blocaje sau complicatii in viata dvs. Ceea ce e benefic in aceasta perioada e comunicarea libera si deschisa, precum si sinceritatea.

 

Horoscop Leu iunie 2014 - Dragoste

Se anunta o luna benefica in ceea ce priveste dragostea, caci Venus – planeta iubirii – se situeaza intr-o pozitie vizibila si puternica. Se pare ca va aflati in centrul atentiei si reusiti sa va faceti remarcati. Exista o mare posibilitate de conexiune intre relatiile dvs. cu viata publica si cariera. Se pare ca manifestati extrem de mari pretentii de la partener, iar atractia resimtita este direct proportionala cu statutul, faima sau performantele dvs.  In a doua saptamana a lunii iunie 2014 se anunta tensiune, deci, fiti pe faza si evitati confruntarile si discutiile in contradictoriu, altercatiile de orice fel.

 

Horoscop Fecioara iunie 2014 - Dragoste

Luna iunie 2014 va fi una foarte interesanta pentru nativii Fecioara pe plan sentimental. Se anunta o luna plina de suprize, in care monotonia nu isi va afla locul. Nu veti mai fi deloc multumiti de rutina si veti dori sa simti fiorii adevarati ai dragostei. Ca urmare veti initia fie o vacanta speciala fie alte activitati care sa va faca sa reaprindeti flacara iubirii. Este bine aspectata relatia cu strainatate. Poate fi vorba fie de faptul ca veti merge intr-o excursie in afara tarii fie ca gandurile voastre se vor intrepta spre cineva aflat la departare. O luna speciala, cu accent pe iubire, cultura, evolutie spirituala. Veti face tot posibilul sa simtiti ca traiti cu adevarat. Cei singuri vor straluci, vor atrage ca un magnet si astfel este posibil sa intalniti persoana la care visati de atata vreme.

 

Horoscop Balanta iunie 2014 - Dragoste

Pentru nativii Balanta in iunie 2014 pe plan sentimental nu se anunta vremuri prea linistite. Influenta lui Marte va face ca Balantele sa-si reevalueze relatiile in care sunt implicati. Din pacate modul in care o vor face nu va fi unul prea diplomat, dimpotriva vor fi foarte vehementi si agitati. Asta va face ca in relatia de cuplu sa existe momente mai dificile. Nici prezenta lui Venus, planeta iubirii, nu ii va putea tempera. Se vor simti frustrati, ingrijorati si stresati. Sfatul nostru ar fi acela de a nu lua dezicii radicale in ceea ce priveste relatia in care sunteti implicati, sa lasati sa treaca aceasta perioada mai prost aspectat pe plan sentimental si sa reanalizati problemele de cuplu in perioada viitoare. Lucrurile se vor mai linisti in ultima saptamana a lunii iunie, saptamana in care si Balantele sigure au sansa de a intalni o persoana alaturi de care sa cladeasca o relatie frumoasa.

 

Horoscop Scorpion iunie 2014 - Dragoste

Luna iunie 2014 va fi una foarte bine aspectata pe plan sentimental pentru Scorpioni. Prezenta lui Venus pana pe 23 iunie pe casa relatiilor Scorpionilor va face ca relatiile sa evolueze intr-un mod armonios. Veti acorda o atentie deosebita relatiei de cuplu, veti interactiona mai mult, va veti petrece mai mult timp impreuna, veti consolida relatia. Veti primi si veti oferi mai multa afectiune, veti fi mai tandri si mai spontani. Influenta lui Venus va avea un efect benefic si asupra parteneriatelor si relatiilor sociale. Pentru nativii singuri, dornici de a-si cladi o relatie avem de asemenea vesti bune. Forta de seductie pe care o aveti va atrage potentiali parteneri in jurul vostru. Veti avea si capacitatea de a identifica un potential partener pentru o relatie pe termen lung. O luna iunie plina de evenimente sentimentale frumoase pe care va recomandam sa o traiti la maxim!

 

Horoscop Sagetator iunie 2014 - Dragoste

Luna iunie 2014 pe plan sentimental va fi guvernata de Soare. Astfel, relatia de cuplu va fi in centrul atentiei. Nativii Sagetator vor deborda de energie, optimism si romantism. Eforturile lor se vor concentra pentru a face ca relatia sa “straluceasca”. Vor avea mari asteptari de la partener dar in acelasi timp vor face tot ceea ce le sta in putinta pentru a satisface dorintele iubitului/iubitei. Ceva nori pe cerul dragostei este posibil sa apara spre sfarsitul lunii cand un Mercur retrograd va aduce in prim plan probleme mai vechi si nerezolvate. Cu siguranta prin comunicare si diplomatie probleme ivite vor fi depasite. Pentru nativii Sagetator singuri sanse mari de a intalni pe cineva sunt in prima parte a lunii iunie. Nu va mai cenzurati ceea ce simtiti si acordati mai multa incredere persoanelor pe care le intalniti. Nu veti regreta!

 

Horoscop Capricorn iunie 2014 - Dragoste

In luna iunie 2014 casa dragostei nativilor Capricorn va fi in principal sub influenta planetei Venus. Aceasta va avea un impact pozitiv si relatia de cuplu va avea o evolutie frumoasa fara dificultati majore. Veti fi mai deschisi comunicarii, veti initia actiuni romantice ce vor surprinde intr-un mod placut persoana iubita. Profitati de aceste momente speciale si relatia voastra va iesi mai intarita. Nativii singuri vor beneficia de o forta de seductie puternica. Vor atrage privirile si toti cei din jur vor fi placut impresionati de Capricorni. Cu siguranta veti reusi sa cuceriti persoana care va atrage. Eros este de partea voastra. Va fi o luna in care va predomina voia buna, distractia si o viata sociala activa.

 

Horoscop Varsator iunie 2014 - Dragoste

Se pare ca luna iunie 2014 sta sub semnul iubirii, sub forme diverse, inclusiv flirt si escapade romantice. Se pare ca sunteti sub influenta Soarelui, mai ales in prima jumatate a lunii, ceea ce e benefic. Sunteti deschisi oricaror provocari, va place sa experimentati noi lucruri si nu va dati deoparte de la nicio propunere. Totusi, incercati, pe cat e posibil, sa nu amestecati placerea cu munca, mai ales in prima parte a lunii. Spre sfarsitul lunii veti parcurge cea mai romantica perioada.

 

Horoscop Pesti iunie 2014 - Dragoste

Iunie 2014 aduce cu sine o deschidere in ceea ce primeste exprimarea sentimentelor si trairea emotiilor. Sunt de mare actualitate discutiile de la suflet la suflet, mesajele romantice si declaratiile de dragoste. Evident, se resimte prezenta lui Venus in tranzit prin casa a treia a Pestilor. Totusi, nu ar strica sa fiti mai diplomati, caci pot sa apara si unele situatii relationale nedorite ori neasteptate. Indiferent de caz, se pare ca in aceasta luna veti reusi sa va reevaluati viata.


Articole asemanatoare relatate:
Articole asemanatoare mai noi:
Articole asemanatoare mai vechi:

Tipuri de vaccinuri

Tipuri de vaccinuri

Tipuri de vaccinuri   Vaccinarea este cea mai importanta metoda de combatere a bolilor infectioase. Vaccinarea este o metoda de imunizare activa, profilactica, impotriva unor boli, prin inocularea unui vaccin.  

Poezii de primavara pentru cop…

Poezii de primavara pentru copii

Poezii de primavara pentru copii Primavara, o minune, un anotimp fantastic si un anotimp al sperantei. Natura reinvie, pasarile se reintorc acasa, razele soarelui ne bat din nou in fereastra. Poezii...

Cod de canicula

Cod de canicula

Cod de canicula   E vara, soarele e pe cer, iar temperaturile cresc si tot mai des auzim vorbindu-se despre cod de canicula. Ori de cate ori este nevoie, Administratia Nationala de...

Florile dalbe de mar

Florile dalbe de mar

Florile dalbe de mar Iata versurile pentru colindul “Florile dalbe de mar” care se canta in noaptea de Sf. Ioan. Florile dalbe de mar, Ia sculati voi cam domol, Faceti jocu cam mai...

Ghicitori despre brad

Ghicitori despre brad

Ghicitori despre brad   Fie iarnă, fie vară, Falnic stă în vârf de munte. Veşnic verde, fastuos, Uneori în plină iarnă Îl îmbrăcăm în beteală. (Bradul)