Choose your screen resolution: Auto adjust 800x600 1024x768


Horoscopul carierei si banilor pentru luna noiembrie 2014
Scris de administrator   
Vineri, 24 Octombrie 2014 00:12

Horoscopul carierei si banilor pentru luna noiembrie 2014 

 

Afla horoscopul carierei si banilor pentru luna noiembrie 2014 pentru toate zodiile. Un articol detaliat cu previziunile pentru toate zodiile pentru luna noiembrie 2014 in ceea ce priveste: dragostea, cariera, banii si sanatatea gasiti aici.

 

Horoscop Berbec noiembrie 2014 - Cariera si bani

In luna noiembrie 2014 ocupati o pozitie de mijloc in ceea ce priveste cariera. Pe de o parte va remarcati prin ambitie si tenacitate, de pe alta parte exagerati, fortandu-va limitele pentru a va atinge scopurile. Nu e rau, insa pare sa fie o perioada destul de dura pentru dvs. Conjuctia Marte-Pluto are o pozitie incerta, fie duce spre performanta, fie are o actiune distructiva. Asadar, pentru a evita orice fel de probleme incercati sa dati dovada de diplomatie, disciplina si flexibilitate. Financiar, lucrurile stau bine. Aveti sansa sa faceti destul de multi bani, dar nu uitati ca e nevoie de atentie si prudenta sporita, mai ales in prima parte a lunii. In a doua parte a lunii aveti sansa obtinerii unor venituri neasteptate. De asemenea, aveti noroc in activitatile de studiu, sansa de a calatori si colabora eficient la distanta.

 

Horoscop Taur noiembrie 2014 - Cariera si bani

Se pare ca in luna noiembrie 2014 sunteti plini de energie si manifestati preferinte mai ales spre colaborari, asocieri, parteneriate, contracte de munca si de afaceri. Acestea pot sa aiba legatura cu mediile cultural, social, spiritual si universitar, dar si cu mediul legislativ. De asemenea, aceastea pot avea legatura cu strainatatea si companii multinationale. Din punct de vedere financiar lucrurile merg bine, mai ales in a doua jumatate a lunii. Reusiti sa faceti investitii profitabile si aveti sansa de afirmare, cu posibilitatea obtinerii unor venituri considerabile, precum si a unor avantaje materiale si chiar cadouri.

 

Horoscop Gemeni noiembrie 2014 - Cariera si bani

Luna noiembrie 2014 va fi o luna in care veti munci foarte mult. Va trebui sa faceti fata unor sarcini suplimentare sau sa intampinati o serie de probleme la locul de munca. Inarmati-va cu rabdare si putere. Atmosfera va fi mai tensionata la serviciu. Daca veti fi pusi in situatia de a lua decizii radicale vorbiti initial cu cei apropiati voua pentru a nu lua decizii pripite, din impuls si care in timp sa se dovedeasca gresite. Aceasta perioada de 2 saptamani va fi una in care trebuie sa dati dovada de stapanire de sine. Vesti mai bune vor aparea in a doua decada a lunii noiembrie. Sunt bine aspectate castigurile materiale suplimentare, colaborarile avantajoase sau chiar o promovare. Profitati de acest moment mai prielnic pentru a va incarca bateriile si a face pasi in cariera.

 

Horoscop Rac noiembrie 2014 - Cariera si bani

Se pare ca in luna noimebrie 2014 accentul cade spre creatie si inovatie. Manifestarile si preocuparile dvs. culturale si artistice reusesc sa va puna in valoare si chiar reusiti prin aptitudini, capacitate si expresivitate. Mai ales in prima jumatate a lunii norocul va surade si aveti sanse mari de promovare si lansare. Competitia e de la sine inteles, insa nu aveti motive de ingrijorare, Marte va sare in ajutor, prin pozitionarea sa. Nu va este usor, insa sansa va apartine si va surade. Munca in echipa, comunicarea, mobilizarea si colaborarea va duce spre succes si indeplinirea scopurilor. Financiar, lucrurile stau bine, caci beneficiati de confort si perspectiva prin intermediul prezentelor generoase a plantelelor Jupiter si Venus.

 

Horoscop Leu noiembrie 2014 - Cariera si bani

In luna noiembrie 2014 mizati mult pe energie si entuziasm, astfel ca munciti mult, insa cu efect si rezultate favorabile dvs. Pare sa fie o perioada mai agitata si incarcata de evenimente si activitati din cele mai diverse, dar va mobilizati si faceti fata tuturor provocarilor si situatiilor ivite. Reusiti sa reactionati pozitiv, nu va panicati usor si luati decizii intelepte in timp optim. E posibil sa consumati timp si energie, sa reveniti in derularea unor actiuni intreprinse, insa totul e cu folos si reusiti sa duceti cu brio la bun sfarsit activitatile derulate. Sunt posibile unele confruntari cu colegii, insa sansa e de partea dvs., iar succesul va surade. Finaciar, lucrurile merg bine. Va bucurati de influenta favorabila a lui Jupiter. Nu sunt motive de ingrijorare in privinta banilor, mai ales in a doua jumatate a lunii.

 

Horoscop Fecioara noiembrie 2014 - Cariera si bani

Se pare ca in luna noiembrie 2014 activitatile derulate sunt ghidate prin energia si tenacitatea dvs. Accentul cade pe comunicare si informare. Manifestati preferinte si inclinatii spre invatare, documentare, redactare de lucrari – pe scurt, vorbim despre activitati si preocupari intelectuale. Posibil sa fie vorba de examene, interviuri si probe de munca, schimburi de idei, negocieri, etc. Oricum, reusiti sa faceti fata cu brio tuturor incercarilor si provocarilor la care sunteti supusi. Ideile curg si reusiti usor sa treceti de la vorbe la fapte, de la idei la practica. Reusiti sa va faceti remarcati si aveti mare putere de convingere, remarcandu-va mai ales si prin forta de expresie si tendinta spre creatie si inovatie. E o perioada excelenta pentru a va lansa si recomanda. Financiar, lucrurile decurg bine, iar sansa va surade in a doua jumatate a lunii, existand sansa de prosperitate.

 

Horoscop Balanta noiembrie 2014 - Cariera si bani

In luna noimebrie 2014 lucrurile parca incep sa se miste in planul carierei si mai ales financiar. Mai ales in prima parte a lunii va bucurati de anumite castiguri mai consistente. Banii au o destinatie clara: investitie in locuinta, firma sau achizitionare de bunuri de folosinta indelungata. In a doua parte a lunii atingeti apogeul. Aveti parte de multe impliniri, iar avantajele financiare se ivesc prin intermediul celor din jurul dvs. (sponsorizari, cadouri, etc.). De asemenea, veti obtine contracte noi si va veti implica in noi colaborari si asocieri, cu sansa de reusita. Succesul survine mai ales din activitatile colective de organizatie, cu accent pe prestatii intelectuale si chiar din comunicare. Aveti noroc in negocieri, semnare de  contracte, examene etc. E posibil sa legati noi relatii, sa va faceti noi cunostinte si sa intreprindeti calatorii utile.

 

Horoscop Scorpion noiembrie 2014 - Cariera si bani

Veti beneficia de o creativitate sporita ceea ce va ajuta foarte mult in viata profesionala. Veti avea abilitatea de a gasi solutii inedite la problemele aparute la locul de munca. Aceste aspecte coraborate cu seriozitatea voastra va vor face foarte apreciati de coechipieri si de catre superiori. Prezenta Soarelui pe casa carierei in ultima parte a lunii poate insemna o promovare, castiguri suplimentare sau gasirea unui loc de munca pentru nativii Scorpion care sunt in cautarea unui job. Pe plan financiar va veti descurca destul de bine. Veti avea suficienti bani pentru a face fata cheltuielilor curente si pentru a face surprize persoanelor dragi (nu este nevoie de cadouri foarte costisitoare pentru a face pe cineva fericit!).

 

Horoscop Sagetator noiembrie 2014 - Cariera si bani

Debutul lunii noiembrie 2014 va fi unul in care veti fi foarte creativi, flexibili si increzatori in voi. Veti lucra foarte bine in echipa si veti identifica foarte usor modalitatile de actiune. Data de 7 noiembrie 2014, cand va fi Luna plina va fi pentru multi dintre Sagetatori a zi care aduce schimbari pe plan profesional. Vorbim fie de o avansare, de schimbarea locului de munca, demararea unui nou proiect sau a unei afaceri sau castiguri pe plan financiar. Ultima parte a lunii va sta sub semnul lui Mercur ceea ce va imprima o atitudine bataioasa, decisa si focusata pentru indeplinirea obiectivelor. Foarte bine aspectate in aceasta perioada sunt si afacerile personale si se anunta o serie de oportunitati financiare de care este indicat sa profitati.

 

Horoscop Capricorn noiembrie 2014 - Cariera si bani

Debutul lunii noiembrie va gaseste foarte implicati si foarte pasionati de tot ceea ce tine de cariera. Ne referim fie la activitatea de la locul de munca, fie la diverse activitati de perfectionare, formare sau reconversie profesionala. Prezenta Soarelui pe casa carierei va confera energia si capacitatea de a fi apreciat de catre cei din jur. Bine aspectate sunt si afacerile personale. Oportunitati substantiale de afaceri este posibil sa apara in aceasta perioada si odata cu ele si castiguri suplimentare. Spre finalul lunii, ca urmare a suprasolicitarii, va veti pierde capacitatea de a fi focusati spre atingerea obiectivelor. Sfatul nostru ar fi acela de a va doza activitatile si de a nu va intinde limitele. Incercati sa pastrati un echilibru intre munca si odihna. 

 

Horoscop Varsator noiembrie 2014 - Cariera si bani

Luna noiembrie 2014 este bine aspectata pe plan profesional pentru nativii Varsator. Se pare ca parcurgeti o perioada favorabila. De mare ajutor e Soarele, precum si planetele Venus si Mercur. Piedici pot sa apara prin intermediul lui Saturn, ce impune in continuare sobrietate, restrictivitate, ordine si disciplina. Totusi, munca si efortul dvs. aduce roade, reusind sa va faceti remarcati la locul de munca, fiind adusi in centrul atentiei. In a doua jumatate a lunii manifestati preferinte pentru munca in echipa, ceea ce e un atu pentru dvs. Reusiti sa beneficiati de noi asocieri, contracte si colaborari. Partenerul va sustine neconditionat, ceea ce va motiveaza. Nu in ultimul rand, spre final de luna veti avea parte de o surpriza placuta, o sansa financiara remarcabila si neasteptata deopotriva.

 

Horoscop Pesti noiembrie 2014 - Cariera si bani

Luna noiembrie 2014 pare sa aduca beneficii mai ales pe plan spiritual, reusind cu succes sa va remarcati mai ales prin activitatea intelectuala desfasurata. Sunt favorizate activitatile de studiu, cercetare, investigare si tot ceea ce implica creatie. De asemenea, sunt favorizate colaborarile la distanta, calatoriile de afaceri, calatoriile de studiu si relatiile de asociere si colaborarile cu institutii multinationale. Mai ales in a doua jumatate a lunii sansa e de partea dvs. Se pare ca aveti sansa de afirmare, reusiti sa va faceti remarcati si participati activ la tot felul de activitati din cele mai diverse. Ocaziile se ivesc involuntar si tot ce ramane de facut e sa luati decizia corecta, conform cu interesele si preferintele dvs. Succesul va apartine, caci sansa va surade. Financiar, lucrurile decurg excelent.

Ultima actualizare în Joi, 23 Octombrie 2014 21:06
 

Revista cu ISSN

DEZVOLTAREA MUZICII CU PROGRAM IN SECOLU…

DEZVOLTAREA MUZICII CU PROGRAM ÎN SECOLUL AL XIX-LEA Profesor Lazar Mihaiela Liceul de Artã „Ioan Sima” Zalãu   Muzica programaticã, modalitate de exprimare specific romanticã, are de fapt o...

Read more

Proiectarea instruirii pe competente

Proiectarea instruirii pe competenţe                 Proiectarea instruirii în formele sale de bază (planificarea calendaristică anuală şi proiectarea unităţilor de învăţare) se poate realiza în conformitate cu elementele metodologice principale, redate în...

Read more

Fisa de evaluare proiecte educative extr…

FIŞĂ DE EVALUARE A PROIECTELOR EDUCATIVE  EXTRAŞCOLARE PENTRU CALENDARUL ACTIVITĂŢILOR EDUCATIVE, NAȚIONALE ȘI INTERNAȚIONALE 2012     Proiect: Instituţia: Buget (total şi solicitat): Punctaj final:   Evaluator 1 (nume şi semnătură): Evaluator 2 (nume şi semnătură): Evaluator 3 (nume...

Read more

Rolul si importanta jocurilor logico mat…

ROLUL ŞI IMPORTANŢA JOCURILOR LOGICO-MATEMATICE ÎN ACTIVITĂŢILE INSTRUCTIV- EDUCATIVE DIN ÎNVĂŢĂMÂNTUL PRIMAR Prof. înv. primar si preşcolar Niţu Florina Grădiniţa cu program normal „Lumea copiilor”...

Read more

Planificare model pentru educatie tehnol…

Planificare model pentru educatie tehnologica invatamant gimnazial   Incepand cu anul scolar 2011-2012, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului a oferit pentru prima data tuturor cadrelor didactice modele de planificari calendaristice. Iata...

Read more

Drogurile si efectele lor asupra organis…

DROGURILE SI EFECTELE LOR ASUPRA ORGANISMULUI Prof. Camelia Cosma Liceul de Artă “Ioan Sima”, Zalău Școala Gimnazială “Porolissum”, Zalău Drogurile sunt substanţe naturale...

Read more

MUZICA SECOLULUI AL XX-LEA. DIVERSITATEA…

MUZICA SECOLULUI AL XX-LEA DIVERSITATEA STILURILOR ÎN CREAŢIA MUZICALÃ Profesor Lazar Mihaiela Liceul de Artã „Ioan Sima” Zalãu     La sfârsitul secolului al XIX-lea, când influenta muzicii lui...

Read more

Suflet garbov in preajma luminii

SUFLET GÂRBOV ÎN PREAJMA LUMINII Prof. educator Mureșan-Chira Gabriel Școala Gimnazială Specială Centru de Resurse și Documentare privind Educația Incluzivă/ Integrată, Cluj-Napoca Rezumat: Despre Dumnezeu nu trebuie să taci....

Read more